loader
bg-category
Fundet på Trulia: Modern Chicago Style i en 1916 Electrical Substation

Del Med Dine Venner

Adaptiv genanvendelse giver dette 99-årige historiske undergrundsstation en megawatt-fremtid i Chicagos Near North Side.

Hvad? Du har aldrig set før en tidligt 20. århundredes transformatorstation-drejede-vand-køler-distributør-privat bolig? Pyt. Nå er arkitektonisk opfindsomhed almindelig i Chicago, hjemsted for denne 16.000 kvadratmeter moderne understationskonvertering på North Clark Street, hvis adaptive design ekko "form meets function" -princippet, der tilskrives Frank Lloyd Wright.

Så hvordan klarer en arkitekt at ændre en 99-årig transformatorstation for at imødekomme kravene fra en 21-årig boligejer - uden at undergrave strukturens fortid? Svaret er simpelt: ved ikke at knuse også meget med en god ting. Sikker på, at det indre af undergrundsstationen måske er blevet ændret, men den oprindelige facade skinner på; det er kun en perle i det mangesidede arkitektoniske landskab kendt som Windy Citys Gold Coast Historic District.

For de af os, der ikke har råd til prislisten på 15 millioner dollars, er det en god måde at se dette adaptive design på at gå i løbet af Chicago Architecture Biennial dette efterår. Fra 3. oktober og i løbet af januar 2016 vil udstillinger blive spredt over hele byen, fra Water Tower Gallery ned til Millennium Park.

Bag dette gule murstenhus i Chicago's Near North Side står et skinnende eksempel på arkitektonisk adaptiv genanvendelse: et Commonwealth Edison-undergrundsstation omdannet til et seks-værelses, ni badeværelse luksuriøst moderne hjem.

Byggepladsen i 1916 gennemgik renovering i 2008, da et lokalt par finansierede sin omdannelse til et miljøvenligt enfamiliehus. Per en artikel i Chicago magasin, parret pålagde Illinois arkitekt Michael Hershenson at udvide strukturen fra to etager til fire og tilføje et atrium og "grønne" funktioner, herunder solpaneler (til opvarmning af poolen) samt et geotermisk opvarmnings- og kølesystem.

Udover at have sine vinduer udvidet, oplevede undergrundsfrontens facade lidt forstyrrelse under renoveringsprocessen. Dens fladt tag, undervurderede friser og murværkskonstruktion - alle kendetegn ved Prairie-stilen, der var banebrydende af Frank Lloyd Wright - blev bevaret.

Stationens forside "gård" på den anden side så betydelige ændringer, morphing fra en parkeringsplads til en grøn gård. En af mange udendørs arealer i hele boligen, gården har en 35-til-17-fods skød pool parallelt med en græs af græs med næsten samme dimension. Gatehuset? Det fordobles som en pool hus og sport et omklædningsrum, våde bar og badeværelse.

Prairie-stilen drejede sig om brede, åbne rum, og hjemmeens hovedområde følger efter. Faktisk ser det første niveau i det historiske Chicago hjem meget lille forstyrrelse i grundplanen. Fra foyeren og køkkenet til den formelle salon og stue og spisestue strømmer hvert "værelse" på første sal organisk ind i det næste, mens et fire-etagers atrium trappehus forener store vinduer for at oversvømme rummet med naturligt lys.

Omfatter en butlers pantry og morgenmadskrog med udsigt over poolen, køkkenet er udstyret til at piske op hjemmelavede måltider samt underholdende en skare. En stor center ø giver rigelig plads til at hvile et vin glas eller en stak skolebøger, mens overhead, en industriel stil lysarmatur giver lidt grit til kontrast køkkenets blanke hvide kabinettet.

Et af hjemmets syv terrasser kan findes i soveværelset, et elegant og luksuriøst tilbagetog på andet niveau, der måler ind på en kæmpestor 40 ved 15 fod. Og det inkluderer ikke engang firkantede optagelser i det palatiske, lysekronekronede mesterbad, der har et badekar og et stort brusebad. Badeværelset er omgivet af hans og hendes walk-in closets og et separat rum dedikeret udelukkende til meditation.

Efter at strukturen fungerede som en undergrundsstation, havde den en stil som hovedkvarteret for S.K. Culver Co., en vandkøler distributør grundlagt i 1944 og stadig i erhvervslivet i dag. Selskabets oprindelige skiltning, som engang emblazonerede forsiden af ​​bygningen, lever videre i hjemmet til cavernous kælder rec room. Sign-turned-art fungerer som en samtale stykke som gæster er introduceret til den fuldt lager vinkælder og hjemmet andet køkken.

En spireltrappe fører fra 4. etage drivhus og udvidet haveterrasse til bopælets tagterrasse. Der kan beboere nyde et panorama af Chicago bybilledet, komplet med fugleperspektiv på den maleriske Washington Square Park lige over gaden mod øst.

Tjek billedgalleriet og notering for dette hjem: 924 N. Clark St., Chicago, IL 60610. (Find andre Chicago boliger til salg.)

Del Med Dine Venner

Kommentarer: