loader
bg-category
Poker er sådan en rush indtil du taber alle dine penge

Del Med Dine Venner

For første gang i et stykke tid deltog jeg i vores regelmæssige fredag ​​hjemme spil i aftes fra 21:00 til 02:30. Jeg plejede at elske at gå hele tiden, indtil jeg startede dette websted faktisk. Nu har spændingen ved at skrive og interagere taget over. Desuden indser jeg, hvor svært det er at lave et anstændigt penge online. At miste et par hundrede i den ene hånd, når du spiller godt, men alligevel få løber løbe er en forfærdelig følelse!

Ikke længere er mine poker resultater i forhold til min normale løn. De sammenlignes nu med min onlineindkomst, der gør tingene meget mere smertefulde, når jeg taber, da min onlineindkomst er så meget mindre. Faktisk bruger jeg min onlineindkomst som barometeret, når jeg tænker på at bruge frivoløst til at holde mig i check.

Mange af os pokerspillere kan retfærdiggøre vore vaner ved at sige at poker ikke er spil og at det er dygtighed. Selv om jeg tror poker er 60% færdighed, der stadig efterlader 40% tilbage til chance. Vil du satse på nogen $ 500.000, hvis du havde en 60% chance for at vinde og en 40% chance for at få din hånd hakket? Jeg ville ikke, men nogle ville!

ADDICTIONEN RETURERES TIDLIGT

Jeg købte ind for $ 200 blandt et hav af hajer med gennemsnitlige stakke på nogle $ 400 højt. Alle elsker at gøre narr af mig, når jeg spiller, fordi jeg er kendt som den stramme. ”Uh oh, Sam er i? Pas på de lomme esser!"De ville chide. ”Ja, fyre, jeg spiller kun lomme esser, så pas på!"Er altid min retort. Jeg har en absolut allergisk reaktion på at miste penge, fordi jeg foregiver, at jeg er en minimumsløn blogger, der forsøger at overleve i denne hårde, grusomme verden.

Efter at have været omkring $ 35 bucks for det meste af natten, havde jeg endelig vundet et par hænder end sat mig i sorte med $ 90 kl. $ 90 divideret med $ 200 er en 45% retur, jeg begrundede, og det var tid for mig at gå. For at sætte tingene i perspektiv var jeg stadig den mindste chip stack med $ 290, som nu gennemsnitede folk $ 700, da genopkøb byggede handlingen. Men mine venner ville ikke lade mig forlade, fordi reglen selvfølgelig er, at du kun kan forlade tidligt, når du går i stykker, eller ellers skal du holde dig til den bitre ende. Åh ja, nu husker jeg den anden grund til, at jeg er stoppet med at spille!

Den sidste hånd

Op 45% og den anden til den sidste hånd af natten, jeg er drevet lommekonger. Mit hjerte begynder at køre, fordi mit mål er at bare halte eller fold indtil klokken slog 2 am. Efter at nogen rejste pre-flop til $ 6 med 3 opkaldere, var det min tur at beslutte. Der er ingen måde, jeg spiller 4 vejs med Queens mod disse degenererer, så jeg poper væddemålet med 7X til $ 40. Ring, ring, ring! Crap, de elsker virkelig at gamble. Floppen kommer 10, 7, 3 og alle tjekker rundt til mig. Selvfølgelig jeg vædder potten, en skarp $ 100 regning bliver kastet i midten, forlader mig med kun halvdelen af ​​mine chips tilbage. Alle folder sammen med dyret til min venstre side.

På dette tidspunkt tænker jeg på shitake-svampe, jeg har $ 140 forpligtet til potten, og der er ingen flugt nu. Hvorfor sluttede jeg ikke, mens jeg var foran? Jeg skulle lige have gjort noget Herculean og limped i og ikke kontrolleret handlingen ved at hæve pre-flop. Mine lommekvinder kunne tabe sig til to par, ture, lomme konger eller lomme esser. Da det 4. kort ramte, kom en tilsyneladende harmløs 5 ud. Jeg kontrollerede. Efter et kort øjeblik, hvor jeg håbede, ville min modstander også tjekke, men han satte en anden $ 140! Mit hjerte sank. Godt, uanset, jeg har potten begået, så jeg skubbede resten af ​​mine chips. Går fra + $ 90 til $ 200, og jeg lovede mig selv under showet, at jeg ikke ville vende tilbage i yderligere 6 måneder.

Da jeg viste ham min lomme Queens, sad han bedøvet. Jeg tror måske, at det er begyndt at græde. Han slog sine kort og stirrede på de resterende $ 50 tilbage i chips, udbetalt og gik væk. Jeg tog ham for $ 290 på kun en hånd til at fordoble op til over $ 600, og den addicting følelse og spænding var tilbage! ”Ingen skubber mig rundt, "Jeg begynder at tænke i mit hoved. Jeg føler mig uovervindelig på indersiden, som om jeg hører med hajerhavet, der dikterer handlingen. På ydersiden siger jeg bare til alle, jeg havde heldige, takkede dem for at spille, og indtil vi ses igen.

RUSH'S AFRAID

Der er ingen tvivl om, at der i de sidste spændte øjeblikke kom en bølge af opstemthed over mig. Jeg var bange og ophidset på samme tid og længtes efter enhver lille holdning og øjenknude for at afsløre sig selv. I det øjeblik var jeg en poker junkie igen, klar til at afslutte mine online bestræbelser og slå pro. Det er selvfølgelig fornemt at tænke, men det var sjovt, mens det varede.

Jeg er tilbage til virkeligheden nu, sidder foran min computer skrive væk. Jeg tænker på, hvordan hver $ 200 indsats er som at arbejde i flere timer online, og forsøger at få en annoncør. Hastigheden af ​​gambling er intenst behageligt uden tvivl om det, men det er ikke for mig. Jeg kan ikke lide den person, jeg bliver, når jeg taber, da jeg har mistet masser af store hænder før. Nej, jeg vil nok ikke vende tilbage til fredag ​​nat hjemme spil i et stykke tid. Jeg er for bange for, hvad rushen vil gøre for mig.

Læsere, har nogen af ​​jer nogensinde været hooked på poker eller gambling generelt? Har du nogensinde kommet et øjeblik, hvor du indser, at du er ved kanten af ​​klippen, og endnu et skridt, og du kan miste alt?

Pengebesparende tip: Virkelig begynde at sammenligne gambling med nogle af dine sideindkomststræbelser for at sætte tingene i perspektiv. Hvis det tager dig 10 timers arbejde at lave $ 100, tror du måske tre gange før du sætter en indsats. Det er nemt at tænke på dine penge som chips og frivoløst satse det hele væk. Har en grænse for, hvor meget du kan tabe, og når du har ramt den grænse, gå væk. Forlad det ATM-kort derhjemme og ikke lån penge fra venner. Lev for at kæmpe en anden dag.

Hilsen,

Sam @ - "Skæring gennem pengeens mysterier"

Del Med Dine Venner

Kommentarer:

Populære